Vi hade vår valvaka nere i EP-Högkvarteret på Hantverkaregatan. Det var ett glatt gäng som bjöds på smörgåstårta, snacks, en jättefin tårta+kaffe etc. TVn var inkopplad och den jämna strömmen av valresultat redovisades – både från SVT och TV4. Det blev några trevliga timmar med diskussioner, spekulerande etc. Vi bröt upp strax före midnatt, då vi fått information att resultat från kommunalvalet kan komma att dröja till framåt sena natten/morgonen. Nu kan vi verkligen se framåt, efter ett roligt och intressant valarbete. Alla inblandade har gjort ett jättefint jobb, ställt upp och varit positiva och innovativa. Dessutom har vi ”hittat tillbaka” till varandra igen på flera plan. Vi lämnade med leenden och var överens om att oavsett hur valresultatet blir så har processen i EP och i valarbetet varit fantastiskt skoj att vara med om. Extra tack till Helen och Magnus för ett mycket trevligt valvaka-arrangemang.

Valtårtan – lysande!
Ordf Helen fick ta första biten – såklart.
Valkamrater – igen. Nu ser vi framåt.